• 25 NADAL i 26 S.ESTEVE

    M E N U

    ENTRANTS
    Suquet de bolets salvatges i gambes, amb farcellet de calamar
    Sopa de galets amb carn d'olla
    Carpaccio de peu de porc amb olivada
    Tiradito de corball amb aguachili d'alvocat
    Royal de foie amb ceba confitada i reducció de mòdena
    Crema de ceps amb ou poché i tòfona
    Canalons de l'àvia amb beixamel i parmesà

    SEGONS PLATS
    Pollastre de Nadal Farcit de fruits secs i botifarra amb el seu suc
    Garrinet a la brasa amb suc del seu rostit i poma al forn
    Suquet de rap i escamarlans
    Bacallà farcit de gambes amb cremós de patates i velouté de marisc
    Filet de vedella al foie
    Melós de vedella al vi negre
    Tataki de chuleton amb salsa de tòfona

    POSTRES
    Colant de xocolata
    Chese cake can cabús
    Pinya rostida amb espècies
    Pinya colada
    Trufes amb nata

    Beguda no inclosa

    Preu : 45€ Iva Inclòs

    Opcional: Sugerències Aperitius:

    Croquetes Casolanes de pernil i pollastre ...6.00€
    Bunyols de Bacallà....7,00€
    Assortit de closques a la llima ..............12,00€
    Pernil d'Aglà 100grs......16,50€
    Pop a la brasa amb cansalada i patata confitada.....18,20€
    Daus de Salmó marinat amb herbes de la finca...14,00€
    Foie Micuit amb codonyat fet a casa ....14,00€

  • Dia 1 de Gener

    M E N U

    ENTRANTS
    Pernil ibéric amb pa de coca i platet d'anxoves 00
    Assortit de croquetes i bunyols
    Amanida Can cabús
    Daus de salmó marinat a l'anet
    Steak tartar de vedella
    Canelons de l'avia
    Foie mi-cuit amb torradetes

    SEGONS PLATS
    Cuixa de cabrit a la brasa amb cremós de carbassa
    Bacallà amb samfaina a la llenya i muselina de codonyat
    Arròs caldós de llamàntol
    Entrecot al café parís
    Cua de bou guissada, parmentier de patata i tòfona
    Suquet de lluç amb escamarlans
    Presa ibérica a la brasa amb reducció de taronja sangina

    POSTRES
    Coulant de xoco
    Chesse cake
    rufes amb nata
    Gelat de torró
    Pinya colada
    Roscó de Reis (dia 6)

    Preu : 40€ Iva Inclòs

    Beguda no inclosa

  • CAP D'ANY Revetlla 31 Desembre

    APERITIUS
    Tartar de vieira amb vinagreta d'herbes de la finca i gingebre
    Xupito de royal de foie
    Salmó fumat, emulsio de iogurt i oliva, daus de taronja, i anou
    Escuma de patata amb pop i cotnes

    ENTRANT
    Amanida de llagostins i musclos amb emulsió de iogurt i curri i mantega de crustacis

    SEGONS
    Filet de vedella al foie amb llit de ceba acaramelada i poma al forn
    Bacallà farcit de llagostins, amb crosta de patates i llit de verduretes especiades

    POSTRE
    Colant de xocolata amb amb cor de fruts vermells i gelat de vainilla Madagascar

    Vi DO Alella Blanc Roura Pansa Blanca i Negre Roura 3 Ceps Criança
    Cava Brut Nature Castell de Vilarnau, aigua i cafè

    Bossa Cotilló i Raim de la sort
    Tot amenitzat amb música per ballar amb música de DJ

    Preu : 90 € (Iva inclòs)