• Sopars de Nadal Empresa Idees

    Quan s'apropa el Nadal, les empreses organitzen un sopar per tal de celebrar les festes que s'acosten. Per a moltes companyies són una bona ocasió per conèixer millor els seus treballadors, fomentar les bones relacions i per augmentar el sentiment d'equip.

    A Can Cabus us proposem idees per tal que que el Sopar o Dinar de Nadal, sigui un esdeveniment diferent, motivador i que realment compleixi la funció per la qual s'organitza. A continuació us fem un seguit de propostes per combinar amb l'àpat.

    - Un Taller de Tast de vins d'Alella en un Celler
    - Una visita + degustació a un Celler
    - Posar un Party Print per imprimir les fotos més "divertides" de l'esdeveniment.
    - Posar un FotoCall personalitzat amb catifa vermella
    - Taller de Gin Tonics, de cerveses, de cava....
    - Aperitiu amb Tast de Vins DO Alella
    - Activitat de team-Building : Ser Enoleg per un dia
    - Activitat : Passeig en Segway per les Vinyes
    - Sopar Ópera-Kabaret

  • Sopars de Nadal Empresa Menu

    MENU DE NADAL 1

    Entrant
    Amanida de Bolets de temporada amb foie, pernil d'ánec i vinagreta de pinyons i Figues

    Segòn
    Pollastre de Pagès deshossat, farcit i rostit a la catalana amb panses i prunes

    Postre
    Pinya Rostida amb gelat de Vainilla

    Beguda :
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès
    Preu : 32.00€+Iva = 35.20€

    MENU DE NADAL 2

    Entrant
    Canalons trufats amb cremós de Parmesà

    Segòn
    Cassola de Tronc de lluç amb patata romescada i cloïses

    Postre
    Coulant de xocolata

    Beguda :
    Celler Roura Blanc o Negre Alella
    Aigues minerals i Cafès
    Preu : 35.00€+Iva= 38.5€


    MENU DE NADAL 3

    Entrant
    Cremòs de ceps i tòfona, ou a baixa temperatura i contnes de porc

    Segòn
    Melòs de Vedella al vi negre amb cremós de patata rostida

    Postre
    Pinya rostida amb gelat de vainilla

    Beguda :
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès Preu : 38.00€+Iva= 41,80€

    MENU DE NADAL 4

    Entrant:
    Pica-Pica al mig de la taula

    Amanida de Rúcula amb maduixa, mango, làmines de parmesà i vinagreta de mel i romaní
    Croquetes de la casa
    Cassola de closques amb carxofes
    Montaditos de Morcilla a les brases
    Carpaccio de peru de porc amb olivada

    Segòn
    Filet de vedella al foie amb llit de ceba acaramel·lada i poma al forn
    O
    Bacallà amb sanfaina a la llenya i muselina de codonyat

    Postre
    Coulant de xocolata O Pinya colada
    Beguda :
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès
    Preu :45.00€+Iva= 49,50€


    Consultar condicions generals