Desembre Grups i Empreses

Sembla que no pot ser, però ja som a la recta final de l'any. Moment ideal per pensar en el Sopar o Dinar de Nadal.

Per a les empreses que a més del sopar o dinar desitgin fer alguna cosa més, disposem de propostes per fer una jornada off site-. L'excusa perfecta per crear un Esdeveniment on interactuar amb els companys de treball en un entorn distès. Un dinar o un sopar acompanyat d'una llista de possibles activitats a realitzar de tots els tipus: Lúdiques, competitives de coaching ... és una oportunitat única per motivar.

Un Escape room, un tast de vins, un joc de team-building, ...

Can Cabús per la seva proximitat a Barcelona (14 km), també al Vallès. Amb vistes al Mar, al cor de la DO Alella, pels seus jardins ... és el lloc ideal per celebrar aquest tipus d'esdeveniments.

Aparcament Propi

 

  • MENU 1

    Entrant: Pica-Pica al mig de la taula

    Amanida de Rúcula amb maduixa, mango, làmines de parmesà i vinagreta de mel i romaní
    Croquetes de la casa
    Cassoleta de closques amb carxofes
    Montaditos de coca de vidre amb pernil ibèric
    Bunyols de Bacallà

    Segòn
    (a escollir amb antelació)
    Melòs de Vedella al vi negre amb cremós de patata rostida
    Cassola de lluç amb patata romescada i cloïses

    Postre
    Gelat de Torrró amb xocolata calenta i trencadís de neules

    Beguda
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès
    Preu : 35,00€ Iva Inclòs


    Inclou una ampolla de vi cada 3 persones. Refrescos i Cerveses, no inclòs.

    Menú mínim per 20 persones

  • MENU 2

    Entrant: Pica-Pica al mig de la taula
    Amanida de Rúcula amb maduixa, mango, làmines de parmesà i vinagreta de mel i romaní
    Croquetes de la casa
    Cassoleta de closques amb carxofes
    Montaditos de coca de vidre amb pernil ibèric
    Bunyols de Bacallà

    Segòn
    (a escollir amb antelació)
    Pollastre de Pagès deshossat, farcit i rostit a la catalana amb panses i prunes
    Bacallà farcit de llagostins a la muselina de codonyat

    Postre
    Gelat de Torrró amb xocolata calenta i trencadís de neules

    Beguda
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès

    Preu : 40,00€ Iva inclòs

    Inclou una ampolla de vi cada 3 persones. Refrescos i Cerveses, no inclòs.

    Menú mínim per 20 persones

  • MENU 3

    Copa de cava de Benvinguda

    Entrant: Pica-Pica al mig de la taula
    Amanida de Rúcula amb maduixa, mango, làmines de parmesà i vinagreta de mel i romaní
    Croquetes de la casa
    Cassoleta de closques amb carxofes
    Montaditos de coca de vidre amb pernil ibèric
    Bunyols de Bacallà
    Daus de Salmó Marinat amb emulsio de iogurt & herbes de la finca

    Segòn
    (a escollir amb antelació)
    Filet de vedella al foie amb llit de ceba acaramel·lada i poma al forn
    Suquet de Rap a l’estil de Can Cabus

    Postre
    Brownie de xocolata amb gelat de vainilla

    Beguda
    Celler Roura Blanc o Negre. Alella
    Aigues minerals i Cafès

    Preu : 50,00€ Iva Inclòs


    Inclou una ampolla de vi cada 3 persones. Refrescos i Cerveses, no inclòs.

    Menú mínim per 20 persones

El preu inclou :

- Oferta gastronòmica de la proposta

- Muntatge, desmuntatge i personal necessari

- Música ambient

El preu no inclou:

- Decoracions especials 

- Sitting, place cards, minutes (consultar )

- Entreteniment ( DJ...)

Suplement Jardí / Carpa: 2€ per persona

Menús especials per a al·lèrgics e intolerants amb antelació.

Horarios de restaurante:

Servicio de mediodía: de las 13:30 horas a las 18:00 horas.

Servicio de noche: de las 20:00 horas hasta las 24:00 horas

Se podrá modificar el horario tanto de llegada como de salida, pactando con el restaurante esta modificación, aplicando el suplemento de 120€/hora mediodia; 250€/hora  noche.

Condiciones generales

Las reservas quedarán confirmadas con el pago de una paga y señal de 200€.

Se facturan las personas confirmadas 3 días antes del  evento. El pago final se realizarà 2 días antes.

En caso de anulación de comensales en el mismo día, éstos no serán descontados de la factura.

Cualquier servicio externo a la propiedad debe ser consultado.

Los platos extras fuera de menú serán cobrados en su totalidad.

A la salida de los clientes la sala/espacio debe quedar desalojada de decoraciones. La empresa no se hace responsable de lo extraviado en la sala.

Los elementos decorativos (jarrones, ...) son propiedad de Can Cabus, en caso de extravio serán facturados.