Calçotades
A partir del 22 de gener i fins el 20 de març
A Can Cabús, les calçotades són tradicionals amb calçots del Maresme, collits especialment per cada calçotada i cuinats a l'antiga.
Esperem al gener, ja que els nostres calçots són del Maresme, ja ha començat la collita. Els calçots són collits per encàrrec per a cada calçotada amb la finalitat que el producte sigui òptim. Per això, és molt important que feu la vostra reserva. Els sarments podats de les vinyes d'Alella després serveixen com a llenya, i aquesta és la manera com cuinem els calçots.
Reserves amb antelació .
El menú és per la taula completa.
De primer
Teula de Calçots (15 uds) en ració individual amb la seva salsa casolana
Torrada amb tomàquet
(Teula de repetició amb salsa : 9,90€)
De segon
(Guranició: patata caliu, carxofa i mongetes)
Botifarra de Vilanova del Vallés a les brases amb guarnició
Ó
Xai a les brases amb guarnició
O
Entrecot de Vedella a les brases amb guarnició
O
Bacallà a la Llauna (supl 3€)
Postres
Crema Catalana o Gelat de llimona o Mel i Mató
Preu : 30,00 (Iva inclòs) Beguda no inclosa
Rerserves : 935407773 www.cancabus.es info@cancabus.es
En cas de que no t’agradin els calçots, comuniqueu al fer la reserva. El maitre us oferirà les opcions.
actualització 02-març-22