Calçotades

A partir del 22 de gener i fins el 20 de març

 A Can Cabús, les calçotades són tradicionals amb calçots del Maresme, collits especialment per cada calçotada i cuinats a l'antiga.

Esperem al gener, ja que els nostres calçots són del Maresme, ja ha començat la collita. Els calçots són collits per encàrrec per a cada calçotada amb la finalitat que el producte sigui òptim. Per això, és molt important que feu la vostra reserva. Els sarments podats de les vinyes d'Alella després serveixen com a llenya, i aquesta és la manera com cuinem els calçots.

 

Reserves amb antelació .

El menú és per la taula completa. 

De primer

Teula de Calçots (15 uds)  en ració individual amb la seva salsa casolana

Torrada amb tomàquet

(Teula de repetició amb salsa : 9,90€)

 

De segon 

(Guranició: patata caliu, carxofa i mongetes)

Botifarra de Vilanova del Vallés a les brases amb guarnició 

Ó

Xai a les brases amb guarnició

O

Entrecot de Vedella a les brases  amb guarnició

O

Bacallà a la Llauna (supl 3€)

 

Postres

Crema Catalana  o Gelat de llimona o Mel i Mató

 

Preu : 30,00 (Iva inclòs)     Beguda no inclosa

 

 

Rerserves : 935407773   www.cancabus.es   info@cancabus.es

 

En cas de que no t’agradin els calçots, comuniqueu al fer la reserva. El maitre us oferirà les opcions.

 actualització 02-març-22