Quan s'apropa el Nadal, ja comencem a crear les propostes gastronòmiques per aquestes feste que junten families al voltant d'una bona taula.

  • Nadal i Sant Esteve 25 i 26 de Desembre

    Entrants
    Suquet de bolets salvatges i gambes, amb farcellet de calamar
    Sopa de galets amb carn d'olla
    Carpaccio de peu de porc amb olivada
    Tiradito de corball amb aguachili d'alvocat
    Royal de foie amb ceba confitada i reducció de mòdena
    Crema de ceps amb ou poché i tòfona
    Canalons de l’àvia amb beixamel i parmesà

    Segons Plats
    Pollastre de Nadal farcit amb fruits secs i botifarra amb el seu suc
    Garrinet a la brasa amb suc del seu rostit i poma al forn
    Suquet de rap i escamarlans
    Bacallà farcit de gambes amb cremós de patates i velouté de marisc
    Filet de vedella al foie
    Melós de vedella al vi negre
    Tataki de chuleton amb salsa de tòfona

    Postres
    Brownie amb gelat de vainilla
    Chese cake can cabús
    Pinya rostida amb espècies
    Pastis de la casa
    Trufes amb nata


    Preu : 45€
    Beguda No inclosa.

  • Dia 1 de Gener

    Entrants
    Pernil ibéric amb pa de coca i platet d'anxoves 00
    Assortit de croquetes i bunyols
    Amanida Can cabús
    Daus de salmó marinat a l'anet
    Steak tartar de vedella
    Canelons de l'avia
    Foie mi-cuit amb torradetes

    Segons Plats
    Cuixa de cabrit a la brasa amb cremós de carbassa
    Bacallà amb samfaina a la llenya i muselina de codonyat
    Arròs caldós de llamàntol
    Entrecot al café parís
    Cua de bou guissada, parmentier de patata i tòfona
    Suquet de lluç amb escamarlans
    Presa ibérica a la brasa amb reducció de taronja sanguina

    Postres
    Brownie de la casa
    Chesse cake
    Trufes amb nata
    Gelat de torró
    Pastis de la casa

    Preu : 45€
    Beguda No inclosa.

  • Revetlla Fi D'any

    31 de Desembre 2018

    Bossa Cotilló i Raim de la sort
    Tot amenitzat amb música per ballar amb Duet Yoli Cabana

    Aperitius
    Tartar de vieira amb vinagreta d'herbes de la finca i gingebre
    Daus de salmó Marinat
    Foie Micuit amb torradetes
    Tartar de tonyina Can Cabus

    Entrant
    Canaló Tèbi de Carbassó i bou de mar amb maionesa de gemmes d’erìçò, alfàbrega i salsa de gambes

    Segons
    Filet de vedella al foie amb llit de ceba acaramelada i poma al forn

    Postre
    Brownie de xocolata casolà amb gelat de vainilla

    Vi DO Alella Blanc Roura Pansa Blanca i Negre Roura 3 Ceps Criança
    Cava Brut Nature Comte de Subirats-Vilarnau, aigua i cafè

    Preu : 95 € (Iva inclòs)

    Consulteu condicions de contractació.

Sugerències Aperitius

Per Nadal, Sant Esteve, Dia 1 i Dia de Reis

Croquetes Casolanes de pernil i pollastre  (4ud)….   6.00€

Bunyols de Bacallà                                                  7.00€

Assortit de Closques a la llima……………………………12,00€

Pernil d’aglà 100grs …………………………………………..16,50€

Pop a la brasa amb cansalada i patata confitada…….18,20€

Daus de Salmó marinat amb herbes de la finca……..14,00€

Foie Micuit amb codonyat fet a casa…………………….14,00€