LA CALÇOTADA TRADICIONAL, permet gaudir d'una calçotada autèntica amb tots els elements tradicionals.
Però amb vistes al mar.
Temporada de Gener a Març

Temporada de Calçots

TEMPORADA DE CALÇOTS A CAN CABUS 2018

Del 19 Gener - Febrer - Març

 

A Can Cabús las calçotades són tradicionals, encara que amb totes les comoditats que ofereixen les millors instal.lacions, amb productes de primera qualitat, carns selccionades i verdures i calçots del Maresme, collits especialment per cada calçotada i cuinats a l'antiga.

Descripció de les nostres Calçotades al Maresme amb DO ALELLA

Esperem al gener, ja que els nostres calçots són de producció pròpia, i al Maresme, ja ha començat la nostra collita.Els calçots són collits per encàrrec per cada calçotada amb la finalitat de que el producte sigui òptim. Per això és molt important que feu la vostra reserva. Els sarments podats de les vinyes d'Alella, són la manera en que cuinem els calçots.

Ja esteu preparats?

Si el dia és assolellat... la millor proposta és que us mengeu els calçots al Jardí, cadascú amb el seu pitet...de peu al voltant d'una taula amb les teules de calçots, la salsa i el vi. Comença l'emoció....

Les mans brutes, les teules buides i rialles són signes de gaudir de la calçotada.

Ara la segon part... entrarem al menjador on tindrem la taula parada per menjar la carn. Les nostres Carns a les brases d'alzina. Un plat per cadascú amb Botifarra de Pagès i Xai amb guarnició de patata caliu i mongetes cuites.

Per acabar... una crema catalana Casolana, cremada per la part superior i acompanyada d'una copeta de cava brut Nature.

A la sobretaula no por faltar un bon cafè a la crema.

El nostre menú inclou una ampolla de Vi DO Alella -Cupatges cada 3 persones.

No inclou refrescos o cerveses.

T'apuntes ? No oblidis fer la teva reserva...