Casaments Mediterranis... Gastronomia, Sol, Vinyes i Mar

T' imagines un Casament a la Toscana? T'oferim la possibilitat de fer-ho en una Villa senyorial envoltada d'arbres centenaris, jardins romàntics, amb vistes a les Vinyes, al Mar Mediterrani,  ... i amb una gastronomía basada amb productes de proximitat i primera qualitat. Això és Alella, Això és Can Cabús.
Casaments a l'aire lliure, amb el marc del seu propi entorn natural i autèntic.

Can Cabús a més del servei de restaurant-banquet segons el menú escollit; us inclou el servei de Wedding Coaching. Aquesta persona us ajudarà a l'organització de tot el referent a la planificació, diseny i coordinació del vostre enllaç a Can Cabús. 

Tot i que tenim l'experiència d'organitzar molts casaments, cada parella és diferent i cada casament te un segell especial. Per aquest motiu la nostra wedding coaching us oferirà un gran ventall d'opcions per fer vostre casament somniat i personalitzat.

Truca'ns i us ensenyarem les nostres instal.lacions.

935407773

 

  • Boda Top

    Si buscais una boda al estilo tradicional con Aperitivo, Banquete y Baile con barra libre, vuestra boda es la Top. Una boda con todos los ingredientes y Finca en exclusiva para el evento.

  • Boda Glam

    Una boda con encanto, tipo coctail, para los que buscais un toque más informal. Un gran aperitivo con "paraditas", barbacoas,... sin el protocolo del banquete sentado.

  • Boda Party

    La boda Party ofrece la posibilidad de hacer un menú al estilo de una celebración. Una opción fresca y versátil.