Casaments Mediterranis... Gastronomia, Sol, Vinyes i Mar

CASAMENTS A L'AIRE LLIURE

T' imagines un Casament a la Toscana?  T'oferim la possibilitat de fer-ho en una Villa senyorial envoltada d'arbres centenaris, jardins romàntics, amb vistes a les Vinyes, al Mar Mediterrani,  ... i amb una gastronomía basada amb productes de proximitat i primera qualitat. Això és Alella, Això és Can Cabús.


Si el temps ho permet podem oferir-vos un Casament a l'aire lliure, amb el marc del seu propi entorn natural i autèntic.

Tambè disposem d'un gran Saló Interior amb capacitat per 180 persones i grans carpes al jardí.

Can Cabús a més del servei de restaurant-banquet segons el menú escollit; us inclou el servei de Wedding Planer Aquesta persona us ajudarà a l'organització de tot el referent a la planificació, diseny i coordinació del vostre enllaç a Can Cabús. 

Tot i que tenim l'experiència d'organitzar molts casaments, cada parella és diferent i cada casament te un segell especial. Per aquest motiu la nostra wedding planner us oferirà un gran ventall d'opcions per fer vostre casament somniat i personalitzat.

Truca'ns i us ensenyarem les nostres instal.lacions.

935407773

 

 • Boda Top

  Si buscais una boda Wow ! Con una puesta en escena mágica. Aperitivo, Banquete y Baile con barra libre, vuestra boda es la Top. Una boda con todos los ingredientes, decoraciones especiales y todo incluido. Finca en exclusiva para el evento.

 • Boda Dream

  La Boda Dream os ofrece una propuesta con todo incluido: aperitivo, banquete, baile y barra libre.
  Aquí teneis todos los ingredientes necesarios para vuestro dia!!!

 • Boda Coctail

  Una boda con encanto, tipo coctail, para los que buscais un toque más informal. Un gran aperitivo con "paraditas", barbacoas,... sin el protocolo del banquete sentado.
  Disponemos de 2 Menus
  La Boda Glam
  La Boda Fashion

Cerimònia Civil

En Can Cabús podemos crear vuestra ceremonia soñada. Crear un momento único donde entre "abrazos y emociones" dos familias se unen en una.

Os organizamos todos lo que necesiteis para éste precioso momento.

Podemos hacer una ceremonia a vuestro estilo, personal, emotiva, cálida,...donde participen las personas que querais.

 Con una preciosa decoración.