-
NADAL i SANT ESTEVE 25 i 26 de Desembre
Entrants
Canalons de l’àvia amb beixamel i parmesà
Sopa de galets amb carn d'olla
Steak tartar de filet de vedella
Amanida de bolets en escabetx i brie
Foie Micuit amb codony i torradetes
Crema de ceps amb ou poché i tòfona
Segons Plats
Pollastre de Nadal farcit amb fruits secs i botifarra amb el seu suc
Garrinet a la brasa amb suc del seu rostit i poma al forn
Suquet de rap i escamarlans
Bacallà farcit de gambes amb cremós de patates i velouté de marisc
Filet de vedella al foie
Melós de vedella al vi negre
Tataki de chuleton amb salsa de tòfona
Postres
Brownie amb gelat de vainilla
Chese cake can cabús
Pinya rostida amb espècies
Pastis de la casa
Trufes amb nata
Beguda No inclosa
52,00€ (Iva inclòs)
Menú infantil : 35€ -
1 de Gener de 2020
Entrants
Pernil ibéric amb pa de coca i platet d'anxoves 00
Assortit de croquetes i bunyols
Amanida amb tomàquet, mozzarella i la seva vinagreta
Daus de salmó marinat a l'anet
Steak tartar de vedella
Canelons de l'avia
Foie mi-cuit amb torradetes
Segons Plats
Roastbeef de filet de vedella amb la seva salsa
Bacallà amb samfaina a la llenya i muselina de codonyat
Arròs sec de llamàntol
Entrecot al café parís
Cua de bou guissada, parmentier de patata i tòfona
Suquet de lluç amb escamarlans
Presa ibérica a la brasa amb reducció de taronja sanguina
Postres
Brownie de la casa
Chesse cake
Trufes amb nata
Gelat de torró
Pastis de la casa
Beguda No inclosa
42,00€ (Iva inclòs)
Menú infantil : 30€ -
31 de Desembre 2019
Aperitiu
Tartar de tonyina Can Cabus
Entrant
Crema de Llamantòl
Primer
Mitja ració de Suquet de Rap amb Patatetes, cloïses i gambes
Segon
Mitja ració de Filet de vedella al foie amb llit de ceba acaramelada i poma al forn
Postre
Brownie de xocolata casolà amb gelat de vainilla
Vi DO Alella Blanc Roura Pansa Blanca i Negre Roura 3 Ceps Criança
Cava Brut Nature Comte de Subirats-Vilarnau, aigua i cafè
Bossa Cotilló i Raim de la sort
Tot amenitzat amb música per ballar amb Duet Yoli Cabana
Preu : 95 € (Iva inclòs)