Els nostres menús són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups si sereu més de 10 persones: Menús GRUPS

  • Menú Laborable

    Aperitiu del Chef
    Salmorejo

    Entrants
    Amanida de poma, nous i encenalls de parmesà
    Amanida amb bolets en escabetx, vinagreta de figues i pinyons i pernil cruixent
    Esqueixada de Bacallà
    Truita de mongetes de Santa Maria feta al moment
    Crema de carbassa amb toc de parmesà
    Musclos a la marinera
    Carxofes del Maresme a les brases amb romesco
    Verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Calamars a l’andalusa
    Pèssols amb costella de porc, cansalada i ou “poché”
    Tartar de tonyina
    Steak Tartar (supl 3€)

    Principal
    Dilluns: Arròs Negre
    Dimecres :Fideuà Marinera Can Cabus feta al moment
    Dijous: Arròs Caldòs amb llamantòl fet al moment
    Divendres : Arròs de Muntanya feta al moment
    Secret a les brases amb guarnició
    Suquet de Lluç amb patatetes
    Botifarra de Vilanova a les brases amb mongetes
    Callos i cap i pota picantons
    Calamar farcit a la catalana
    Filet d’ibèric a les brases amb parmentier i salsa de bolets
    Melòs de rodó de vedella
    Entrecot a la brasa amb guarnició
    Bacallà amb espinacs, , velouté de ceps i gingebre

    Postre
    Pastis del dia
    Flam casolà
    Pera Escalivada amb gelat de vainilla
    Cremòs de Iogurt con amb fruits vermells

    Pa i Beguda : 1 consumició
    ( 1 copa de vi o refresc o cervesa o aigua)) (1 ampolla de vi cada 4 persones)

    Preu 17€ (iva inclòs)
    El menú és individual (no es pot compartir) i es cobra la seva totalitat. Suplement terrassa 2€/persona
    El “menú Laborable” no està disponible para mesas superiores a 10 personas. Para menús de grupos rogamos nos consulten

    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Festiu

    Entrants

    Esqueixada de Bacallà
    Graellada de verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Daus de Salmó Marinat amb mantega d’herbes de la finca Can Cabús
    Carxofes a les brases amb romesco
    Amanida de fruites naturals i formatge brie
    Assortit de Croquetes pollastre i pernil & Bunyols de bacallà casolans
    Canalons Casolans amb pasta fresca, la seva beixamel i parmesà
    Musclos a la Marinera


    Principals

    Paella Marinera Can Cabús (mín.2 pers)
    Pollastre a les brases amb patata caliu i Verdures
    Peus de porc guisats amb bolets de temporada
    Mandonguilles amb salsa de bolets
    Suquet de Lluç amb les seves patatetes
    Bacallà amb sanfaina fumada gratinat a la muselina d’all i oli
    Secret Ibèric a les brases amb guarnició de temporada (supl 4€)
    Filet de Vedella a les brases amb guarnició (supl 5€)
    Xuletón de Vaca Madurada de 500grs a les brases amb guarnició (supl 5€)

    Postres

    Brownie casolàe
    Flam Casolà amb nata
    Fruita
    Pastis del dia
    Crema catalana
    Gelat de Crocanti


    Beguda : No inclosa
    Preu 23€ (iva inclòs)

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Per taules superior a 10 persones, consulteu el nostres menú de grups.

    Suplement Terrassa 2€/persona

    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Executiu Laborable

    Menú Executiu Laborable
    Ideal per petits grups i empreses.

    PER PICAR
    Pernil Ibèric
    Daus de Salmó Marinat
    Croquetes casolanes
    Verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Pa de coca de vidre

    SEGONS a escollir
    Entrecot a les brases amb guarnició
    o
    Bacallà a la Muselina

    POSTRE

    Preu 29€ (Iva inclos)
    Begudes no incloses

    Menu fins a 12 persones. Per a grups més grans disposem dels nostres menús de grups.