Els nostres menús són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups si sereu més de 10 persones: Menús GRUPS

 

Recordem que els dilluns tanquem per descans setmanal

  • Menú Laborable

    Aperitiu del Chef
    Daus de salmó marinat

    Entrants
    Amanida amb fruites i formatge
    Musclos a la Marinera
    Assortit de croquetes i bunyols
    Amanida amb sardina marinada i shitake
    Verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Carxofes a les brases amb romesco
    Endivies a les brases al Cabrales
    Tartar de Tonyina ( sup 2€)
    Steak tartar de filet de vedella ( sup 4€)

    Principal
    Dimarts : Arròs Negre Can Cabus fet al moment
    Dimecres : Fideuà Marinera Can Cabus feta al moment
    Dijous : Arròs Caldòs amb Llamantòl fet al moment
    Divendres : Arròs de Muntanya Can Cabus fet al moment
    Botifarra de Vilanova del Vallés a les brases
    Bacallà amb mouselina d’all i oli i llit de sanfaina
    Suquet de lluç amb patatetes
    Secret d’Ibèric a les brases amb guarnició
    Pollastre a les brases amb guarnició
    Timbal de xai guisat
    Picanya de vedella a les brases amb guarnició
    Filet de vedella a les brases amb guarnició (sup 4€)

    Postre
    Pastis del dia
    Cremòs de Iogurt
    Poma al forn
    Flam Casolà
    Gelat
    Fruita


    Pa i Beguda : 1 consumició
    ( 1 copa de vi o refresc o cervesa o aigua)) (1 ampolla de vi cada 4 persones)

    Preu 17€ (iva inclòs)
    El menú és individual (no es pot compartir) i es cobra la seva totalitat. Suplement terrassa 2€/persona
    El “menú Laborable” no està disponible para mesas superiores a 10 personas. Para menús de grupos rogamos nos consulten

    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Festiu

    Entrants

    Esqueixada de Bacallà
    Graellada de verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Daus de Salmó Marinat amb mantega d’herbes de la finca Can Cabús
    Carxofes a les brases amb romesco
    Amanida de fruites naturals i formatge brie
    Assortit de Croquetes pollastre i pernil & Bunyols de bacallà casolans
    Canalons Casolans amb pasta fresca, la seva beixamel i parmesà
    Musclos a la Marinera


    Principals

    Paella Marinera Can Cabús (mín.2 pers)
    Pollastre a les brases amb patata caliu i Verdures
    Peus de porc guisats amb bolets de temporada
    Mandonguilles amb salsa de bolets
    Suquet de Lluç amb les seves patatetes
    Bacallà amb sanfaina fumada gratinat a la muselina d’all i oli
    Secret Ibèric a les brases amb guarnició de temporada (supl 4€)
    Filet de Vedella a les brases amb guarnició (supl 5€)
    Xuletón de Vaca Madurada de 500grs a les brases amb guarnició (supl 5€)

    Postres

    Brownie casolàe
    Flam Casolà amb nata
    Fruita
    Pastis del dia
    Crema catalana
    Gelat de Crocanti


    Beguda : No inclosa
    Preu 23€ (iva inclòs)

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Per taules superior a 10 persones, consulteu el nostres menú de grups.

    Suplement Terrassa 2€/persona

    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Executiu Laborable

    Menú Executiu Laborable
    Ideal per petits grups i empreses.

    PER PICAR
    Pernil Ibèric
    Daus de Salmó Marinat
    Croquetes casolanes
    Verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Pa de coca de vidre

    SEGONS a escollir
    Entrecot a les brases amb guarnició
    o
    Bacallà a la Muselina

    POSTRE

    Preu 29€ (Iva inclos)
    Begudes no incloses

    Menu fins a 12 persones. Per a grups més grans disposem dels nostres menús de grups.


Es fa un compte unic per taula. No es cobra per separat.