Els nostres menús Diaris : Laborable i Festiu són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups si sereu més de 10 persones: Menús GRUPS

 

Recordem que els dilluns tanquem per descans setmanal

 

 

  • Menú Laborable

    Model de menú Diari en terrassa

    Aperitiu del xef

    ENTRANTS:
    Amanida poma, parmesà cruixent de pernil i vinagreta de mel.
    Amanida de mango, papaya i tomàquets xerri.
    Salmorejo
    Gazpacho
    Carpaccio de meló amb pernil
    Tartar de tonyina i remolatxa (supl 2€)
    Steak tartar de vedella (supl 3€)
    Assortit de croquetes i bunyols
    Calamars andalusa
    Musclos al vapor
    Truita de patata i ceba al moment
    Verdures a la brasa amb romesco


    SEGONS
    Paella marinera (min 2 pers)
    Fideuà de marisc (min 2 pers)
    Arròs caldós (dijous) (min 2 pers)
    Timbal de coll de xai
    Callos i cap i pota
    Peix planxa o espatlla amb verduretes
    Ossobuco de vedella
    Tall rodó

    La Nostra Brasa :
    Botifarra de Vilanova
    Picanya
    Pollastre brasa
    Xai a la brasa ( suple de 5€)
    Entrecot brasa ( suple de 4€)
    Filet brasa ( suple de 6€)
    Xuleton de 500 grams, vaca madurada (suple de 8€)
    Secret ibéric (suple de 4€)

    (tota la nostra brasa va acompanyada de patata al caliu i verdures brasa)

    Mongetes (Suplement 2€)
    Patates fregides (Suplement 2€)

    LES POSTRES
    Brownie de xocolata
    Flam casolà
    iogurt amb fruits vermells
    fruita del temps
    Crema catalana
    Pastís del dia



    Preu 17€ (iva inclòs)
    Preu 19€ Terrassa (iva inclos)


    El menú és individual (no es pot compartir) i es cobra la seva totalitat.

    El “menú Laborable” no està disponible para mesas superiores a 10 personas.


    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Festiu

    Model de Menú cap de setmana en terrassa

    ENTRANTS:
    Amanida de mozarella, tomàquet i anxoa
    Amanida de magret, salmó marinat i vinagreta de festucs
    Amanida de tomàquet i ventresca amb vinagreta de mostassa antiga
    Esqueixada de bacallà
    Tartar de tonyina i remolatxa (supl 2€)
    Steak tartar de vedella ( suple 4€)
    Salmorejo de la casa
    Canelons casolans
    Graellada de verdures amb romesco
    Assortit de croquetes i bunyols
    Musclos a la marinera
    Cargols a la llauna
    Foie micuit ( suple 2€)

    SEGONS PLATS
    Paella Marinera (minim 2 pers)
    Arròs a la llauna (minim 2 pers) (supl 2€)
    Peix planxa o espatlla amb verdures
    Bacallà amb espinacs i cigrons
    Timbal de xai
    Melós de vedella
    Cua de bou
    Garrinet
    Mandonguilles
    peus de porc

    La Nostra Brasa :
    Botifarra de Vilanova
    Picanya
    Pollastre
    Filet de vedella (suple 5€)
    Entrecot de vedella
    Chuleton de 500 ( suple 8€)
    Xai a la brasa (supl 5€)
    Secret ibéric

    LES POSTRES :
    Brownie
    Cheesecake
    Crema catalana
    Iogurt
    Flam
    Mel i mató
    Escuma de coco amb maracuià i xocolata blanca
    Pinya rostida


    Beguda : No inclosa
    Preu 23€ (iva inclòs)
    Preu 25€ (iva inclos) Terrassa

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Per taules superior a 10 persones, consulteu el nostres menú de grups.

    Els menús poden tenir alguna variació.

Es fa un compte unic per taula. 

Para menús de grupos rogamos nos consulten.

Por motivos sanitarios, no está permitido el consumo de alimentos traidos por los clientes, incluido pasteles.