Els nostres menús Diaris : Laborable i Festiu són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups si sereu més de 10 persones: Menús GRUPS

 

Recordem que els dilluns tanquem per descans setmanal

 

 

  • Menú Laborable

    Model de menú Diari

    Aperitiu del xef

    ENTRANTS:
    AMANIDA de fulles verdes amb poma, parmesà cruixent de pernil i vinagreta de mel.
    AMANIDA de mango, papaya i tomàquets xerry
    TIMBAL de llenties amb mango i anxoves
    SALMOREJO Can Cabús
    GAZPATXO Can Cabús
    STEAK tartar de filet vedella (supl 4€)
    ASSORTIT de croquetes i bunyols
    CALAMARCETS andalusa
    TARTAR DE TONYINA (supl 4€)
    VERDURES del Maresme a les brases amb Romesco
    MUSCLOS al vapor

    SEGONS
    PAELLA Marinera Can Cabús (min 2 pers)
    FIDEUA de Marisc (minim 2 pers)
    ARROS CALDÒS de Llamantòl-Dijous-(min 2 pers)
    CALLOS i cap i pota
    SUQUET de lluç amb patatetes
    TALL RODÓ de vedella
    La nostra brasa: (tota la nostra brasa va acompanyada de patata al caliu i verdures brasa)
    BOTIFARRA de Vilanova
    PICANYA de vedella
    POLLASTRE de Corral
    XAI (costelles i mitjanes) (supl 5€)
    SECRET d’Ibèric (supl 4€)
    ENTRECOT de vedella (supl 4€)
    FILETde Vedella ( suple de 6€)
    CHULETON de 500 grs (supl 6€)
    Mongetes ( suple 2€)
    Patata fregida (Suple de 2€)

    LES POSTRES
    BROWNIE de xocolata
    FLAM casolà
    FRUITA del temps
    CREMA catalana
    MEL i mató

    Preu 17€ (iva inclòs)
    Preu 19€ Terrassa (iva inclos)


    El menú és individual (no es pot compartir) i es cobra la seva totalitat.

    El “menú Laborable” no està disponible para mesas superiores a 10 personas.


    Els menús són de mercat i poden tenir alguna variació.

    Actualitzat 1/7/20

  • Menú Festiu

    Model de Menú cap de setmana

    ENTRANTS:
    Assortit de croquetes i bunyols
    Gaspatxo a l’estil de Can Cabus
    Amanida de salmó marinat, magret d’ànec i vinagreta de festucs
    Amanida de tomàquet i ventresca amb vinagreta de mostassa antiga
    Esqueixada de bacallà
    Salmorejo de la casa
    Canelons casolans
    Graellada de verdures amb romesco
    Musclos Marinera
    Seitó Andalusa
    Tartar de Tonyina (supl 3€)
    Steak tartar de vedella (suple 4€)
    Cargols estil Can Cabus (supl 4€)

    SEGONS PLATS
    Paella Marinera (min 2 pers)
    Bacallà a la llauna amb mongetes
    Melòs de Vedella amb salsa fosca
    Cua de bou guisada
    Suquet de Lluç amb patetetes
    Costella de Porc Duroc a baixa temperatura acabada al forn amb salsa BBQ (sup 2€)
    Callos i Cap i pota picantons
    Peus de porc amb bolets
    Tall Rodó amb parmentier

    La Nostra Brasa :
    Botifarra verdures i patata caliu
    Entrecot de Vedella Brases (sup 2€)
    Pollastre verdures i patata caliu
    Filet de Vedella (suple 5€)
    Pincanya de Vedella verdures i patata caliu
    Secret d’Ibèric verdures i patata caliu (supl 2€)


    LES POSTRES :
    Brownie casolà
    Pinya Colada
    Crema catalana
    Mel i mató
    Copa de Coco i Maracuià
    Flam Casolà
    Cremòs de Iogurt amb fruits vermells
    Pinya rostida amb licor i espècies



    Beguda : No inclosa
    Preu 25€ (iva inclòs)
    Preu 27€ (iva inclos) Terrassa

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Per taules superior a 10 persones, consulteu el nostres menú de petits grups.

    Els menús són de mercat i poden tenir alguna variació.

    Actualitzat 9/8/20

  • Menú Petits Grups Festiu

    Per taules superiors a 10 persones

    PRIMER PLAT:
    Pica-pica a taula

    Amanida Can Cabús
    Croquetes de Pernil i Pollastre
    Bunyols de Bacallà casolans
    Coca de pa amb escalivada
    Musclos a l'estil del xef

    Torrada de pa amb tomàquet i oli

    SEGONS
    ( A escollir amb antelació mínim de 5 dies )

    Botifarra de Vilanova a les brases
    o
    Peix del dia
    o
    Paella Marinera Can Cabús

    POSTRES


    Preu 25.00€ (iva inclòs)
    Begudes no incloses

    Suplement terrassa 2€ per persona

    Grups de 10 a 20 persones

    Actualitzat 1/7/20

Es fa un compte unic per taula.     El menú no es pot compartir.

Les taules de menú diari (laborable o festiu) són per màxim 10 persones.  En cas de ser més comensals, haurien de fer un menú de grups

Envàs tupper per emportar 1€.

Sol.liciteu informació al nostre personal respecte al.lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Recordem que per motius sanitaris no està permès portar menjar al restaurant, especialment pastissos.

Si ho desitjen ens els poden encarregar a nosaltres el seu pastís de celebració amb antelació.  Si tenen una pastisseria preferida demanin que ens els portin amb les condicions de transport adients i la documentació necessària.