Els nostres menús són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups, a partir de 10 persones.

Menús GRUPS

  • Menú 7 de Desembre Laborable

    Aperitius
    Amanida amb iogurt, tomàquet xerry, ceba, doritos, churry i cilantre
    Croqueta i bunyol Casolans
    Coca d’escalivada a la llenya
    Amanida thai amb mango, papaia i nous

    Entrants
    Timbal de d’avocat amb tomàquet, tonyina i ceba tendre
    Amanida de poma, Rúcula i parmesà
    Truita de patates i ceba al moment
    Graellada de Verdures a les brases amb romesco
    Crema de verdures amb ou i aroma de tòfona
    Pèsols estofats amb pernil

    Segons
    Picanya a les brases amb patata caliu i carxofa
    Suquet de Lluç amb les seves patatetes
    Callos i “cap i pota”de vedella “picantons”
    Estofat de porc amb trompetes de la mort
    Arròs del Dia
    Pollastre a les brases amb verduretes
    Nuggets de pollastre –casolans- al curry vermell i maionesa de menta
    Broqueta de salmó i verduretes amb salsa Ponzu
    Calamarcet farcit d’escalivada sobre papada cruixent
    Tataki de vedella amb parmentier de patata (supl 3€)

    Postres
    Arròs amb llet
    Crema Catalana
    Tatin
    Pastiset de xocolata calenta
    Fruites del temps
    Flam de ou al caramel
    Maduixes amb nata

    Pa i Beguda : 1 consumició
    ( 1 copa de vi o refresc o cervesa)
    (1 ampolla de vi cada 4 persones)
    Preu 17€ (iva inclòs)
    El menú és individual i es cobra la seva totalitat

  • Menú 10 de Desembre Festiu

    Entrants
    Amanida amb tomàquet, ceba, alvocat i anxova
    Coca d’escalivada amb sardina i olivada
    Canalons de l’àvia amb beixamel i toc de parmesà
    Assortit de croquetes i bunyols casolans
    Graellada de verdures a les brases amb romesco
    Musclos a la Marinera
    Carpaccio de peus de porc amb olivada
    Tartar de Tonyina (supl 4€)
    Steak Tartar de vedella (supl 4€)

    Segons
    Paella Marinera Can Cabús
    Pollastre a les brases amb patata caliu i carxofa
    Peus de porc guisats amb bolets
    Mandonguilles Can Cabus amb Bolets
    Picanya a les brases amb patata caliu i carxofa
    Bacallà amb samfaina de llenya
    Suquet de lluç (supl 2€)
    Melòs de Vedella amb salsa fosca (supl 4€)

    Postres
    Flam casolà amb nata
    Cremòs de oigurt amb mel i anou
    Crema catalana
    Pinya Colada
    Brownie Can Cabus
    Pinya Rostida
    Copa Passió
    CheeseCake Can Cabús

    Beguda : No inclosa

    Preu 23€ (iva inclòs)

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Suplement Terrassa 2€