Els nostres menús són de cuina tradicional de masia elaborats amb materies primes de primera qualitat. Cuina Mediterrània amb tocs d'autor.

Consulteu els nostres menús de grups si sereu més de 10 persones: Menús GRUPS

  • Menú Laborable

    Aperitiu del Chef

    Daus de salmó marinat amb herbes de la finca
    Dados de salmon marinado/ marinated salmon dice

    Entrants

    Crema de ceps
    Crema de Boletus / Crem of Boletus

    Espàrrecs i Carxofes del Maresme a les Brases
    Espàrragos y alcachofas a las brasas / Grilled Aspargus & artichokes

    Assortit de Croquetes i Bunyols Casolans Can Cabús
    Surtido de Buñuelos y Croquetas / Croquetes & Cod Fritters

    Amanida de fulles verdes amb poma, pera, parmesà i vinagreta de mel i romaní
    Ensalada de hojas verdes con manzana, pera, parmesano i vinagreta de miel y romero/ Green salad with appel, pear , parmesano, with honey & rosemary vinaigrette

    Principal

    Arròs de muntanya Can Cabus
    Arroz de montaña Can Cabús /Mountain Rice Can Cabus

    Botifarra de Vilanova a les brases amb guarnició
    Butifarra a las brases con guarnición / Sausage with garnish

    Pollastre a les brases amb guarnició
    Pollo a las brasas con guarnición / Grilled Chicken with garnish

    Corball forn amb llit de ceba i patata
    Corvina horno con cebolla y patata / Corvina oven with onion and potato

    Postre

    Flam casolà
    Flan casero / Flan
    Cremos de iogurt
    Cremoso de yogurt / Creamy yogurt
    Gelat de Torró amb xocolata calenta
    Helado de Turrón con chocolate caliente / Nougat ice cream with hot xocolat
    Pastis del dia
    Pastel del dia /Cake of the day

    Pa i Beguda : 1 consumició
    ( 1 copa de vi o refresc o cervesa o aigua)) (1 ampolla de vi cada 4 persones)

    Preu 17€ (iva inclòs)

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat. Suplement terrassa 2€/persona

    El “menú Laborable” no està disponible para mesas superiores a 10 personas. Para menús de grupos rogamos nos consulten


    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Festiu

    Entrants

    Esqueixada de Bacallà
    Graellada de verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Daus de Salmó Marinat amb mantega d’herbes de la finca Can Cabús
    Carxofes a les brases amb romesco
    Amanida de fruites naturals i formatge brie
    Assortit de Croquetes pollastre i pernil & Bunyols de bacallà casolans
    Canalons Casolans amb pasta fresca, la seva beixamel i parmesà
    Musclos a la Marinera


    Principals

    Paella Marinera Can Cabús (mín.2 pers)
    Pollastre a les brases amb patata caliu i Verdures
    Peus de porc guisats amb bolets de temporada
    Mandonguilles amb salsa de bolets
    Suquet de Lluç amb les seves patatetes
    Bacallà amb sanfaina fumada gratinat a la muselina d’all i oli
    Secret Ibèric a les brases amb guarnició de temporada (supl 4€)
    Filet de Vedella a les brases amb guarnició (supl 5€)
    Xuletón de Vaca Madurada de 500grs a les brases amb guarnició (supl 5€)

    Postres

    Brownie casolàe
    Flam Casolà amb nata
    Fruita
    Pastis del dia
    Crema catalana
    Gelat de Crocanti


    Beguda : No inclosa
    Preu 23€ (iva inclòs)

    El menú és individual i es cobra la seva totalitat.
    Per taules superior a 10 persones, consulteu el nostres menú de grups.

    Suplement Terrassa 2€/persona

    Els menús poden tenir alguna variació.

  • Menú Executiu Laborable

    Menú Executiu Laborable
    Ideal per petits grups i empreses.

    PER PICAR
    Pernil Ibèric
    Daus de Salmó Marinat
    Croquetes casolanes
    Verdures del Maresme a les brases amb romesco
    Pa de coca de vidre

    SEGONS a escollir
    Entrecot a les brases amb guarnició
    o
    Bacallà a la Muselina

    POSTRE

    Preu 29€ (Iva inclos)
    Begudes no incloses

    Menu fins a 12 persones. Per a grups més grans disposem dels nostres menús de grups.