Per Nadal : Regala Enoturisme Experiènces

Per Nadal moltes vegades no sabem què regalar.... i regalem el de sempre.

Per aquest motiu aquest any, hem pensat en combinar l'opció d'un regal tangible : com ampolla/es de Vi amb l'experència d'un dinar per a 2 persones a la Masia Can Cabús, així com una visita a un celler de la DO Alella.

 

 

 

 

Experiències Enoturístiques

VISITA A UN CELLER DO ALELLA+ DINAR A CAN CABUS

Nosaltres ens encàrreguem de tot. 
Obre els cinc sentits i prepara’t per gaudir del paisatge, les vistes, les aromes, els sabors, la pansa blanca, el terrer, el so i les sensacions que t’ofereix Alella. Proposem una visita a un dels cellers d'Alella recomanats, on podràs descobrir el món del vi i degustar els productes al mateix celler. 
Enoturisme i Enogastronomia per a tu !


Tambè fem VAL REGAL, per si vols regalar aquesta experiència

 

ALTA ALELLA

VISITA GUIADA  ALTA ALELLA  amb degustació de 4 vins + DINAR A CAN CABUS (Menú de Cap de setmana a la terrassa amb 2 copes de vi DO Alella-Roura, ampolla d'aigua i cafè) . Preu 55€ (Iva inclòs)

VISITA GUIADA ALTA ALELLA amb degustació de 4 vins + DINAR A CAN CABUS (Menú laborable a la terrassa amb 2 copes de vi DO Alella-Roura, ampolla d'aigua i cafè) . Preu 45€ (Iva inclòs)

 

CAN BOUQUET

VISITA GUIADA CAN BOUQUET amb degustació de 4 vins + DINAR A CAN CABUS (Menú de Cap de setmana a la terrassa amb 2 copes de vi DO Alella-Roura, ampolla d'aigua i cafè) .Preu 53€ (Iva inclòs)

VISITA GUIADA CAN BOUQUET amb degustació de 4 vins + DINAR A CAN CABUS (Menú laborable a la terrassa amb 2 copes de vi DO Alella-Roura, ampolla d'aigua i cafè) .Preu 43€ (Iva inclòs)

 

 


Fes la teva reserva: info@cancabus.es 93 540 7773